Wordpress için öneriler

Aktif . Yayınlanma Blog

WordPress eklentisi olarak kullanacağınız 1.1 All in One SEO Pack ile sayfanızın performansını arttırabilirsiniz. Arama motorlarında üst sıralarda çıkabilmenizi sağlayan eklenti sayesinde anahtar kelimeleri düzenleyebilir, sayfaya bazı veriler ekleyebilir ve ya silebilirsiniz.

Sayfa düzeninizi Arama Motoru Optimizasyonu göre yapmanızı sağlayan bu eklenti sayesinde internette daha çok kişiye ulaşabilirsiniz. Sayfanızda ekleyeceğiniz yazılarda başlıkların SEO düzenine göre ayarlanması için gerekli düzenlemeler konusunda yönlendirici özelliği olan bir eklentidir. Sayfanızda SEO açısından eksik bilgiler varsa bu eksikliklerin tamamlanması konusunda destek olan bir eklentidir. Tüm özellikleri sayfanızı internette daha çok kişiye ulaştırmak üzere geliştirilmiştir. Etiketlerin yerlerini, anahtar kelimeleri ve başlıkları bu eklentinin yönlendirmesi ile yapabilirsiniz. Doğru şekilde dizayn edeceğiniz web sayfanız daha çok kişiye ulaşabileceksiniz.

WORDPRESS FTP

Wordpressde blog sitenizde yapacağınız her önemli değişiklikten veya güncellemeden önce mutlaka sitenizin yedeklemesini almalısınız. Böylelikle yapacağınız ufak hatalar tüm emeğinizin çöp olup gitmesini engelleyebilir. dolayısıyla WordPress Türkçe dil paketini yüklemenden önce de sitemizin yedeklemesini alıyoruz. öncelikle hosting hizmeti aldığınız şirketin yönetim paneline giriyoruz.Burdan sitemizin FTP bilgilerine ulaşıyoruz. Bilmemiz gerekenler; FTP kullanıcı adı, FTP Server (Host) ve ilgili FTP şifreniz.Bu bilgileri aldıktan sonra bilgisayarınıza en popüler FTP programı olan FileZilla’yı indiriyoruz. Programı kurduktan sonra aşağıdaki ilgili ilk 3 alanı doldurup, Quickconnect diyoruz ve karşınıza 4. alan yani sitenize ait dosyalar çıkıyor. Dördüncü kısımda gördüğünüz tüm dosyaları seçin ve masaüstünde açacağınız bir klasörün içerisine kopyalayın. Eğer sitenizin tüm yedeklemesini almak istiyorsanız, phpmyadmin oturumundan sql yedeklemesini de almalısınız ama bugünkü konumuz için buna gerek yoktur.

Tags: wordpress tema tasarımı wordpress tasarım WordPress teması Wordpress için öneriler

Bazı Referanslarımız

  • Istanbul Laminat Parke
  • Doç. Dr. Ibrahim Esinler
  • Hulusi Bülent Zeyneloglu
  • Bogazici Zemin Parke
  • Chef Antonio Lombardi
  • TCR
  • TeknoPlas